Endurdun kaşlaruni da bubani mi eldurduk

Ülkemizde

Muhalefet kimdir?

Yönetiminde varsa bir yanlış onu düzeltilmesi açısından fikrini savunma işini üstlenen, Siyasi görüşünü bir tarafa bırakarak, gerçek olan doğruları savunan kişidir.

Savunurkende ortamı germeden uslubuna dikkat etmelidir.

İktidar kimdir?

Aslen Rizeli olup, 1954 yılında İstanbul un kasımpaşa semtinde doğmuş, asıl adı ( İyi, hoş, çok temiz) anlamına geldiğinden Tayyip, recep ayının 26sında doğduğundan göbek adıda Recep dir.

Piyale Paşa İlkokulu'nda okumuş pek iyi derecesi ile bitirmiştir.

Orta öğretiminde İmam hatip te okurken, sıkı bir dini ahlaki kurallar öğretilerek yetiştirilmiştir. İslam dininin etkisinden, yüksek konsantrasyona yönelik mistik güçlerindende olabildiğincede nasiplenmiştir.

Ünüversitelidir. Sıkı mürekkep yalamıştır.

Burcu su katagorisinde olduğundandirki en bariz özelliği bulunduğu kabın şeklini almasıdır. Her türlü ortama uyum sağlamakta zorlanmaz.. Çok duygusal, aynı zamanda romantiktir. Okuduğu şiirlerden, yurttan sesler korosu ile birlikte söylediği (Beraber yürüdük biz bu yollarda) şarkılardan bunu kolaylıkla anlarsınız. Hemen sevinir, çok çabukta üzülür. Sezileri kuvvetldir. Yemeğe içmeye değer verir. Asla cimri değildir. Planlı programlı yaşamayı sever. Hesabı çok iyi yapar detayları asla unutmaz.

Kasımpaşa semtinin kültürünün etkisinden ve karadenizli olduğundandırki kavga dan, döğüşten hiç korkusu yoktur. Bu bakımdan kurnazların da, şehir çakallarının da numaralarını kolay kolay yemez. Kendisine yöneltilen mesajları saniyesinde karşılık verecek kadar korkusuz delikanlıdır.

Yaptığı görevleri süresi içinde çizdiği lider profili, verdiği demeçler ve hitabet sanatıyla devleti fosil liderlerin paslanmış ellerinden, Mafyadan, hortumculardan, ithal bakanlardan, kararsız ekonomiden, yüksek faizden, bol sıfırlı itibarını kaybetmiş paralardan kurtarmış, sadece Türkiye'nin değil, birkaç kez dünyanın dahi gündemine gelmeyi başarmış karizmatik bir liderdir.

Çizgili takım elbise giyer.

Sigara ve alkole militanca karşıdır,

Gençliğinde Camialtı ve İETT kulübünde profoyonel futbol oynadığından, ciğerlerinin durumu oldukça iyidir..

Ancaaak..

Eskinin çivan deliganlisi iktidardaki pizum uşak habu aralar yorgun tüştü..

Niye??

Pankreasın yeteri kadar insülin salgılayamaması neydeniyle çok su içmeye, çok işe gitmeye, kilo ve güç kaybetmeye başladı.

Sağ üste resime bakarsanuz " Hep Durmadan Enduruyi Kaşlaruni sanki Bubasini Eldurduk " yav.

Ee çok çabuk sinirleniyor.

Çok çabuk tepki veriyor.

Meclis başkanı onu durmadan uyarıyor.

O genel kurula değil de kafasını taktığı kişilere konuşuyor.

Tabiri caizse muhalefet olan birilerine sinirlenip sigortaları attığında artık "La havle velakuvvetin illa billahü azim" bile demeden karşısına kim çıkarsa bodoslama dalıyor.

!!..

Çık, çık, çık

Tipik şeker hastalığı belirtileri..

Ne diim.

Allah Emine hanıma sabır versin.

***

Offf.. off. çeken bilir.


Önceki Sayfa

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bu gün Haziran'ın on beşi

Artık nerde bir yıldız kaydığını görsem hep gözlerimi kapatırım

Elif dedim Be dedim