Teke tek gel, teke teke gel

Delikanlı isen Teke tek gel, teke teke gel

Kanal Türk Hz. Mevlananın mantığı ile çağırıyor..

Gel, gel. Ne olursan ol yine gel. İster kafir, ister Mecusi ister puta tapan ol yine gel. Bizim dergahımız ümitsizlik dergahı değildir. Yüz kere tövbeni bozmuş olsanda yine gel..

Gel, teke tek gel..

Oda geliyor.

Teke tek, gelen zatı muhteremi tanıtıyor..

TBMM 23. dönem Milletvekili olan Osman Özçelik 15 Haziran 1952'de Mardin Derik'de doğdu. İstanbulda yaşadı. Siirten milletvekili oldu. Eczacılık Okulu'nu bitirdi. Serbest eczacı olarak çalıştı. Kendileri Halkın Emek Partisi (HEP), Demokrasi Partisi (DEP), Demokratik Halk Partisi (DEHAP) ve Demokratik Toplum Partisi (DTP) Kurucu Üyesi üyesidir. diyor.

Sonra varlığını Emperyalistlere feda eden Emine Ayna nın mavi renkteki nufus kağidli olanı Osman Özçelik, ağzından değilde, işkembesinden konuşmaya başlıyor.

Terörle aralarına sözde mesafe koydukları halde Türkiye yi yönetenlerin kendilerini ve partisini hiç takmadığını, haliyle ülkede kendilerini misafir gibi hissediklerini, Öcalanın ülke gerçeği, kürtlerin lideri, açılım konusunda taraf alınması gerektiğini, terörürün bitmesi için T.C anayasanın değişmesini, en sonunda ağzındaki baklayı çıkarıp ülkenin 25 kanton bölgeye ayrılmasını istediklerini İNATLA - ISRARLA söyleyip konuşmasını tamamlıyor.

Teke tek saçını, başını yoluyor. “Yapmayın sayın Özçelik, yapmayın sayın Özçelik” diyor. Ona tepki olarak, Türkler konusunda o talihsiz açıklamasını yapıyor. ( !. yazmayacağım)

Acaba diyorum.

Hz. Mevlana acaba bu gün yaşasaydı bütün dünya uluslarına realist düşünceyle bakıpta 30, 000 masum insanı katledenleri savunan bu kişilerede “Ne olursan ol yine gel dermiydi?"

!!..

Bana kalırsa hemen bir tekzip yayınlar. " Öcalan taraftarından evliya, bi daha sakın koymayın avluya” derdi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bu gün Haziran'ın on beşi

Artık nerde bir yıldız kaydığını görsem hep gözlerimi kapatırım

Elif dedim Be dedim