Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı

Olayın üzerinden 1 hafta geçti ama hale yankıları sürüyor.

Yapılan KCK operasyonlarından dolayı meşenin dalarının bir sivri ucu da Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanına batmış olacakki, kibar türkçesiyle çok sert açıklama yapmış, .

"Meşe ağacının hangi dalı nerenize battı, sayın hükümet" demiş ve eklemiş

"Bizi şahin ve güvercin diye ayırmayın. Ha si?tir, ha si?tir diyorum. Kendi değerlerine ihanet eden tek bir Kürt politikacısını bulamayacaksınız. Kendi değerlerimize ihanet etmeyeceğiz. Şeyh Said ihanete uğradı, Seyyit Rıza ihanete uğradı. Ama ondan sonrakiler ihanete uğramayacak." demiş.

Kibar Osman Baydemirin taraftarları da bu konuşmayı alkışlamış, yanındaki aynasıda onu tasdik edercesine kafasını sallamış. Ardından, Barış ve Demokrasi Partisi önünde toplanan partililer, "Amed seninle gurur duyuyor." sloganlarıyla Baydemir' e destek vermiş.

Haber: Milliyet

Eee nolcak.

Ben hukukçu felan değilim ama bi kıyaslama yapmak istiyorum.

Hatırlarsak Başbakan Erdoğan da 1999 da Ziya Gökalp e ait okuduğu şiirde " Minareler süngü/ kubbeler miğfer/ camiler kışlamız/ müminler asker, " demişti.

Yargılandı 4 ay hapis yattı.

Yargı bu gün, geçte olsa harekete geçmiş.

Masumiyetini göstermek için kuran da referans aramakla meşgul olan Baydemir, in Devlete ettiği bu ağır küstahça sözleri nin karşılığı üç vakte kadar acep ne olaki !!!

Ne diim!!

"Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı"

Kibar Osman a TCK'nın 301'iinci palamutun dalı pekte yakışmış..

Geçmiş ola.


Önceki Sayfa

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bu gün Haziran'ın on beşi

Artık nerde bir yıldız kaydığını görsem hep gözlerimi kapatırım

Elif dedim Be dedim