Büyük Türkiye nin küçülen insanları

Bu ülkenin her bölgesindeki okumuşu da, okumayanı da, yedisindeki çocukta, yetmişindeki ihtiyarda teröristlere 30 yıldır nalet okuyor, beddua ediyor. Kaybettiklerinin ardından göz yaşı döküyor.

Gelin görün ki bu gün akan kanın ve akıtılan gözyaşının içinde hala teror meselesini rasyonel düşünce ile ilişkilendirip, illede altında coğrafi, ekonomik, siyasal, kültürel, hak, hukuk, eşitlik gibi gerçekte inandırıcılığı olmayan sorunları bahane edip, bundan dolayı terör oluşuyor diye yazmak ya da konuşmakla, elleri kanlı, dağdaki eşkiyaları veya şehirlerdeki destekçilerini masum ya da mazlum ilan etmek isteyenler var.

Yav kardeşim,

Bu günkü Türkiye nin güneydoğusunda yaşanan sorunlar, otantik halk hikayelerinde anlatılan dağa çıkan, yol kesen Köroğlu nun Bolu beyine karşı direnişi değildir.

Akıllı olun..

Allah aşkına yazdıklarınıza, konuştuklarınıza dikkat edin lütfen..

PKK nın yaptığı

Sağdan, soldan, aşağıdan, yukarıdan nerden bakarsanız bakın, terör dür. TERÖR..

Sebebi de, arkalarında olanlarda, finans kaynakları da bellidir.

Terörü yapanda, yaptıranda, destekleyen, onlara kaynak sağlayanda teröristtir.

Terörist serseridir. Kalleştir. Acımasızdır. Asla kimlik sormaz.

Hedefi bellidir.

Parçalamak, bölmek, karşı çıkanları öldürmektir.

Cinayet işleyen insanın ki ona da insan denmez ya, savunulacak, bahane aranılacak hiç bir yanı yoktur.

Zira, bir takım Emperyalistlerin gazına gelipte kendilerince harita çizip, basın yayın organlarında afişe edip Büyük Türkiye yi küçültmek isteyenler, küçük insanlar değilde nedir?

Eee..

Sizler daha neyi savunuyorsunuz!!..

Vefakar milletimiz güneydoğu için birlik, dirlik bozulmasın diye 34 yıldır Türkiye nin en büyük, Dünya nın 8. büyük projesine sizlerin "yüzyıllardır bölgenin kalkınması için ekonomik safsata" dediğiniz GAP a 32 milyar dolar dişinden, tırnağından artırıp o bölgeye yatırım yaptı. Hala da yatırım yapmaya ve göndermeye devam ediyor.

Bu mudur bölgeyi yoksulluğa terkediş!!..

Hıı..

Daha ne yapsın.

Ne yapsın ya bu Millet..

Dolayısıyla, kız alıp kız verdiğimiz aynı sofrada aşa kaşık salıp elhemdülillah dediğimiz aynı bayrak altında 1000 yıldır birlikte yaşadığımız bu topraklarda kürt sorunu yoktu.

Dikkat ediniz..

Son otuz yıldır Kürt sorunu çıkarmak isteyenler vardır.

Bunlar da bellidir.

Onlara alet olmayın..

Onların ağızlarıyla konuşmayın..

Sonuç olarak, Aktütün karakoluna saldıran teröristlerin çektikleri görüntüleri netten seyrettikten sonra şehit olan 17 Mehmetçiğin anısına naçizhane ben de derimki, Büyük Türkiye ye Türk milletine mutsuzluk yaşatmak isteyen her kimse, onlarda sonunda mutlu olamayacaklardır.. Olmaya da hakları yoktur.

Not: Ağır sözlerim PKK ya terörist diyemeyen terör örgütünü destekleyenleredir. Türkiye nin her hangi bir bölgesinde, hangi etnik kimlikte, inanç ta olursa olsun, vatan severleri TENZİH ederim.

Daha ne diim..


Önceki Sayfa

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bu gün Haziran'ın on beşi

Artık nerde bir yıldız kaydığını görsem hep gözlerimi kapatırım

Elif dedim Be dedim